Otsailaren 13an, arratsaldeko 20:00etan, urteko Ohiko Batzarra burutu zen Zapardielen.
Batzarra bukatu bezain laister Carnicas Sáenz enpresako Juan Carlos García urdai-azpiko bat hasi zen prestatzen. Hiru urte lehortzen zilinkatuta pasa ondoren dastatu egin genuen.
Ikusgarria ze nolako trebetasuna duen mozteko!!!!
Oso interesgarriak izan ziren ere emandako azalpenak urdai-azpikoari buruz.
Eta eguna bukatzeko afaria.
Gurekin Zapardiel sortzaileak Pepe Eguilaz, Jesús Ordoñana eta José Luis Vargas egon ziren beste urte bat.
El sábado 13 de febrero, a las 20:00 horas tuvo lugar en los locales de Zapardiel la Asamblea anual ordinaria.
Nada más terminar la Asamblea, Juan Carlos García, de Cárnicas Sáenz, comenzó a preparar un jamón para su posterior degustación. Lo probamos tras tres años de curado.
Digna de ver la destreza cortando jamón.
Fueron muy interesantes las explicaciones acerca del mundo del jamón y del cerdo.
Y para finalizar el día la cena .
Compartieron jornada con nosotros los fundadores de Zapardiel Pepe Eguilaz, Jesús Ordoñana y José Luis Vargas.