Posted on 19/02/2016
Filed Under (Actividades Zapardiel) by Iñaki González de Zárate

Otsailaren 13an, arratsaldeko 20:00etan, urteko Ohiko Batzarra burutu zen Zapardielen.

IMG_20160213_204112[1]

 

 

 

 

 

 

 

Batzarra bukatu bezain laister Carnicas Sáenz enpresako Juan Carlos García urdai-azpiko bat hasi zen prestatzen. Hiru urte lehortzen zilinkatuta pasa ondoren dastatu egin genuen.

P11707761

 

 

 

Ikusgarria ze nolako trebetasuna duen mozteko!!!!

Oso interesgarriak izan ziren ere emandako azalpenak urdai-azpikoari buruz.

 

 

IMG_20160213_204047[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

Eta eguna bukatzeko afaria.

IMG_20160213_222027[1] IMG_20160213_233916[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

Gurekin Zapardiel sortzaileak Pepe Eguilaz, Jesús Ordoñana eta José Luis Vargas  egon ziren beste urte bat.

 

 

 

Ezkerretik eskumara José Luis Vargas, Pepe Eguilaz y Jesús Ordoñana.

Ezkerretik eskumara José Luis Vargas, Pepe Eguilaz y Jesús Ordoñana.

 

 

 

 

 

 

 

 

El sábado 13 de febrero, a las 20:00 horas tuvo lugar en los locales de Zapardiel la Asamblea anual ordinaria.

IMG_20160213_204116[1]

 

 

 

 

 

 

 

Nada más terminar la Asamblea, Juan Carlos García, de Cárnicas Sáenz, comenzó a preparar un jamón para su posterior degustación. Lo probamos tras tres años de curado.

IMG_20160213_211127[1] IMG_20160213_212047[1] IMG_20160213_211136[1]

Digna de ver la destreza cortando jamón.

Fueron muy interesantes las explicaciones acerca del mundo del jamón y del cerdo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_20160213_231449[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

Y para finalizar el día la cena .

IMG_20160213_233901[1] IMG_20160213_222036[1] IMG_20160213_222017[1] P11707793

 

 

 

 

 

 

 

 

Compartieron jornada con nosotros los fundadores de Zapardiel Pepe Eguilaz, Jesús Ordoñana y José Luis Vargas.

 

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: